Witam serdecznie:) zauważyłem dziś ze wycieka mi płyn chłodniczy z tego co widze to wycieka od samej góry czyli tam gdzie są wtryski czyli spod kolektora po prostu widze jak co jakiś czas pojawia sie kropla w tym miejscu. Stojąc przodem do silnika po prawej stronie na samym rogu. moje pytanie brzmi czy jest tam jakaś uszczelka? logicznie myśląc powinna być ale pytam bo nie bardzo sie znam a troche sie wystachałem. Bardzo prosze o pomoc co mam robić
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 19:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Pon Lut 11, 2008 21:02
zgodze sie z przedmówcą zapewne uszczelka kolektora ssacego.
[ Dodano: Pon Lut 11, 2008 21:10 ]
da rade samemu ale trzeba narzedzia a jeśli jest sie laikiem to lepiej samemu nie grzebać rozkrecic latwo trudniej złozyc.
[ Dodano: Pon Lut 11, 2008 21:10 ]
da rade samemu ale trzeba narzedzia a jeśli jest sie laikiem to lepiej samemu nie grzebać rozkrecic latwo trudniej złozyc.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dziwna sprawa ale wczoraj mi wyciekał płyn tak jak pisałem spod uszczelki kolektora ,( co prawda nie wyciekło go dużo) dziś rano już bylo sucho pod autem przejechałem nim też i wycieku nie ma. Sprawdzałem zaraz po tym jak przyjechałem i jak silnik już był zimny hmmm zassało sie?? co o tym sądzicie? musze to kontrolować teraz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum