Wysłany: Czw Lut 14, 2008 14:12 [R414] Problem z obrotami
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1995
Witam mam taki problem gdzieś od 2 tygodni obroty zaczeły swirować tz. jak jest zimny to ma na wolnych ma jakieś 2-2,5 tyś. a jak się rozdrzeje to tak trzyma 1,5 -2,0 tyś. wymieniłem juz silniczek krokowy i nic to niedalo odłanczałem też akumulator żeby się komputer zresetował się ale też nic. Wszystkie wtyczki z kabelkami przeczyściłem. Może wy coś poradzicie:)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 19:42, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 14, 2008 14:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No dzięki za rade jeszcze raz przejże te wszystkie podciśnienia i td.. przeczyszcze jescze tą przepustnice
[ Dodano: Pią Lut 15, 2008 12:32 ]
Witam znalazłem problem był to czujnik położenia przepustnicy kupiłem używany i jest wszysko ok, jak by ktoś miał podobny problem to polecam to sprawdzić Pozdrawim bEmEt ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum