Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam, mam dwa pytania.
Czy w Roverze 600 drewno na palenu środkowym było tylko w jednym kolorze czy są różne odcienie ?
Czy popielniczka jest połączona z tym plastikiem/drewienkiem w około drążka zmiany biegów czy są to dwie osobne części ? Pytam bo gdzieś tu na forum przeczytałem, że to całość.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 13:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 17:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 20:15
Pytam, bo chciałbym zmienić swój panel środkowy na drewniany, ale z tego co czytam to wymiana nie jest prosta więc możę lepiej kupic tą okleine z Hartman'a ?
Czy ktoś posiada u siebie tą okleine i może pokazać jak się to prezentuje na zdjęciach ?
Ja mam takie elementy nad schowkiem i na drzwiach (jasny machoń?), a konsola jest "ciemna".
O proszę
Moim zdaniem nie występowała konsola w odcieniu "jasnym", jeśli u mnie jest "ciemna", a pozostałe elementy "jasne".
Zresztą to można na 100% sprawdzić w EPC.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 139 Skąd: Brzeg Dolny/Wrocław
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 16:04
A mi się wydaje, że elementy drewnopodobne po prostu blakną na słońcu, u mnie listwy na drzwiach i nad schowkiem są dość jasne, ale po zdjęciu klamki drzwi widać różnicę w kolorze
Wysłany: Pon Lut 18, 2008 16:50
llygas napisał/a:
Ja mam okleine z allegro
Czy możesz wrzucić zdjęcie z dalszej odległosći ? Tak, żeby było widać całą deske ?
Zastanawiam się czy kupować okeline czy oryginalny panel z drewna od rozbitka.
Kup oryginalny panel od rozbitka bo kolorystycznie okleina nie jest identyczna z fabrycznym drewnem.
Ja kupiłem okleine bo trafiłem na okazje (30zł) i zaryzykowałem a z tego co wiem teraz na allegro to koło 150 zł trzeba zapłacić. Lepiej kupić oryginał.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum