Ładnie wygląda A na poważnie podobno pomaga. Fajniej wchodzi się w szybkieeeee zakręty.
kumpel mial zamontowana w audi b3 wraz z cala zawiecha bilsteina... plomby wypadaly sprawdzalismy z i bez rozporki... wedlug mnie gra nie warta swieczki.
Odradzam wszelkiego rodzaju zamorobki bo mozesz sobie szkody narobic... jak juz to tylko orginalne ale takie cos to pewnie z 1000zl...
Rozporka strasznie usztywnia zawieche... nie polecam do jazdy na codzien... nie w Polsce... i jak kupowac to odrazu rozporke tylnych kielichow takze... WG lepiej zainwestowac te 600 zl np w opony TOYO TR1 albo Ykohama napewno da to lepszy klej do drogi niz rozporka
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:40
michone, z tego co ja wiem moim skromnym babskim zdaniem rozpórka nie ma poprawiać przyczepności tylko właśnie usztywniać budę i chronić np przed pęknięciem szyby albo budy na dziurach w np obniżonych autach.
michone, z tego co ja wiem moim skromnym babskim zdaniem rozpórka nie ma poprawiać przyczepności tylko właśnie usztywniać budę i chronić np przed pęknięciem szyby albo budy na dziurach w np obniżonych autach.
cycat jednego z forum : "Usztywnienie podwozia umożliwia szybsze i bezpieczniejsze pokonywanie zakrętów , likwidacje efektu nurkowania samochodu podczas nagłego hamowania" tak czy siak jak ktos bardzo chce to powinien kupic gorna, dolna, tylna i wahaczy
Rozporki powinno sie zakladac kiedy auto jest na podnosniku a dopiero pozniej opuszczac. Niech ktos wypowie sie co mial wiecej ztym stycznosci ja uwazam jednak ze do normalnej jazdy tego nietrzeba:) Sam widze jak sie trzyma moje malenstwo na zawieszeniu Eibacha czesciej niedomagaja opony
e jeszcze nie. Narazie zimówki bo jeszcze górki bedę zdobywał. A pozatym musze felgi przyszykowac i nie mam czasu Ale wygladają bossssko nawet bez felg
toyo t1r bardzo polecaja na streetracing.pl na allegro sa teraz po ok 165zl za sztuke. Mi sie widza Yokohama parada PA01 ale to cena 220zl, jest jeszcze Goodyear eagle F1 za 200zl
Toyo ponoc maja jedna wada... szybko sie scieraja o jakie Miski Ci chodzi??
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum