Szyby elektr.podczas jazdy burczą. Mechanikowi, który naprawiał drzwi wypadły mu uszczelki o wymiarach mniej wiecej centymetr na 3-4 cm. Czy ktoś wie w którym miejscu idą te uszczelki i jak ewentualnie usunąc tą wadę.
Ostatnio zmieniony przez Brt Sro Lut 20, 2008 15:06, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 14:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
idziemy, nawias dodałeś, ale temat ani trochę nei odzwierciedla tego co napisałeś w poście. DO POPRAWY A ten nawias to na poczatku posta ma być swoją drogą.
Burczą podczas jazdy samochodu, czy podczas podnoszenia/opuszczania szyby
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
idziemy jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji w swoim pierwszym poście) ...
a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
dopisuje sie do zapytania o tan problem.
u mnie jest podobnie, podczas jazdy z okolic szyby dochodzi odgłos powietrza trafnie opisany przez kolege jako burczenie.
Witam
U mnie to samo , ja sie do tego przyzwyczaiłem. Wycziłem ze jak opuszczę szybę minimalnie na dół to przestaje(wtedy szyba nie jest zamknięta do końca).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum