Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Historia jest krotka, byl snieg i sie krecilem na sniegu no i przyfasolilem w kraweznik lekko ale kolem uderzylem ...
od tego czasu na jakims wiekszym wyboju zapala mi sie lampka SRS i gasnie i tak w kolko, az do momentu jak sie zatrzymam i zgasze silnik przetestuje system (po przekreceniu kluczyka) no i gasnie ...
kto wie co moglo sie stac jak to najtaniej naprawic ? (airbagi mam na 90% cale - jestem 3 wlascicielem, kontrolka testuje i gasnie)
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 19:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 19, 2008 21:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak napewno sie cos poluzowalo i teraz przy wiekszym wskoczeniu w dziure zapala sie kontrolka od airbaga ...
doszedlem juz w rave mniej wiecej gdzie siedza urzadzenia do obslugi airbagow ale chodzi tu raczej o czujniki z przodu odpowiedzialne za odpalenie tych poduszek ... (no ale gdzie one sa, ktory przewodzik mozna domocowac "domowymi sposobami")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum