Wysłany: Sob Lut 23, 2008 18:30 Jestem Nowy Trzebnica - Wrocław Witajcie
Ladies and Gentelman's tydzień temu kupiłem 620 Ti
Dziś byłem na stacji diagnostycznej żeby zobaczyc co mu jest ...
oto Wyniki :
hamulce - brzytwa równo biorą , tak ma być
Amory : = hmm 79 % ...nic nie powiem
Końcówki , drązki , luzy , wahacze , nie ma problemu ...
nie wiem , może to dlatego że Furex w Dani śmigał ...
W każdym razie ma wyciek ze wspomagania , i nie ma osłony na tylnej tarczy hamulcowej ...
Poza tym jest niczym Rolls Roys - Silver Shadow , piękny Srebrny , skóra szara , Fajny , nic nie powiem więcej bo go nie znam
Jestem z wykształecenia Bankowcem , pracuję w Banku , gdybyście chcieli mnie o coś pytac to pytajcie , zazwyczaj jestem w pracy ... ale postaram się odpo. na wszystkie maile
Mam Nadzieję że to forum i Wy , przedewszystkim ludzie jesteście nastawieni przyjaźnie do Innych "nowych "
P.s.
jestem po Dwóch Bronxach - znaczy Piwach bo taki jestem szczęsliwy że fura moja nie jest szrotem !
Pozdrawiam.
76Elvis
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 23, 2008 18:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam Nadzieję że to forum i Wy , przedewszystkim ludzie jesteście nastawieni przyjaźnie do Innych "nowych "
Spokojnie każdy był tu kiedyś nowy. I z otwartymi ramionami witamy nowych.
Postawisz na zlocie skrzynkę piwa/wódki i wkupisz sie w nasze grono
Oczywiście żartowałem bo zaraz sobie ktoś przypomni ze ja nie stawiałem.
A i jeszcze jedna rzecz. Muszę uprzedzić że Rover i klub roverki.pl uzależnia w takim samym stopniu co nikotyna i C2H5OH
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum