Wysłany: Czw Lut 28, 2008 19:12 [R416] Pilot do 400ki LUCAS 3TXB + programowanie
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Potrzebuję pilota jak w temacie. znalazłem nowego na www.tomateam.pl ale moze ktos ma uzywane. Oprócz tego może ktoś wie gdzie i za ile można zaprogramować takiego nowego lub używanego pilota- najlepiej opolskie albo dolnośląskie.
Ponieważ mam tylko jeden pilot a na dodatek występuje jeszcze taka usterka:
Przy otwieraniu auta z kluczyka po wlozeniu do stacyjki i wlaczeniu zaplonu slychac delikatny sygnal (chyba immobilaisera) takie alarmowe "ijo ijo" tylko że cicho w środku. I wtedy trzeba nacisnąc pzycisk otwierania lub zamykania na pilocie. Tak jakby przy otwieraniu z kluczyka otwierał tylko zamek a nie wykrywał sygnału od pilota ze jest immobiliser. Ponieważ mamy tylko jeden pilot nie wiemy czy to wina pilota czy moze czegos w aucie.
Przy otwarciu auta z pilota wszystko jest w porzadku.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 22:46, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 19:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na szrocie
a czy na szrocie zaprogramuja mi pilota?
watpie....
pytam powaznie bo nie chce naciac sie na jakiegos barbarzynce co sie bedzie brzydko dobieral do centralki..
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 20:54
A z tego co mi wiadomo odnośnie Twojego modelu, to jeżeli po otwarciu auta nie uruchomisz samochodu w ciągu 30 sekund to immo się ponownie zazbraja i wyłączasz je przyciskiem. Zatem wszystko u Ciebie byłoby w porządku. Niech ktoś kto z tym żyje na co dzień potwierdzi .
w okolicy Wro to nie wiem niestety. Skocz do PHJOWI. Masz ok 150km .Umawiasz sie jedziesz i masz na 100% zrobione za normalną kasę, łącznie z kodem immo i jak bedziesz chciał ze sprawdzeniem pracy silnika U PHJOWI dostaniesz też piloty używki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum