tak jakby bo wiem so cię stało ale nie wiem jak naprawić
Autor
Wiadomość
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 07:28 [R200]Brak światła w bagażniku- problem tak jakby rozwiązany
Witam pisałem o moim problemie w TYM temacie, teraz już wiem co się stało pogrzebałem sobie troszkę i w schowku naprawiłem za to bagażnik to inna bajka. Mianowicie okazało się że są ucięte kable prowadzące do światełka ale końcówki były przyklejone na taśmą izolacyjną do kabli. kidy poczytałem RAVE to posklejałem je tak jak powinno być, ale... jak to zrobiłem wszystko ładnie świeciło dopóki nie odpaliłem autka... radio mi porostu przestało grać nie to że się wyłączyło tylko głośniki nie grały, jak wyłączyłem silnik to znowu zaczęły grać teraz zupełnie nie wiem jak to naprawić żeby i samochód jeździł i światełko się świeciło. Jakieś sugestie od państwa ???
Pozdrawiam Michał
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 07:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 63 razy Dołączył: 10 Sie 2007 Posty: 1453 Skąd: Busko-Zdrój
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 10:06
giewu napisał/a:
to właśnie zasugerował sTERYD
wiem, ja sprecyzowałem
_________________ >lepiej głupio zapytać, niż mądrze coś spie....lić<
jasiu87 [Usunięty]
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 10:48
Sprawdzałem wiązkę nic nie przetarte wszystko ok, dziwi mnie tylko fakt że głośniki przestają grać jak już silnik pali, wtedy lampka w bagażniku się świeci. Jakieś inne pomysły ? Radio zmieniałem ale podpinałem pod starą kostkę i nic nie musiałem kombinować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum