Wysłany: Pią Lut 29, 2008 21:48 [Rover 214i]-SZARPANIE HELP !!!!
Witam jestem właścicielem rovera od miesiąca ,od tygodnia samochód dziwnie się zachowuje .Podczas przyspieszania z małych obrotów ok 1.5 tys.zaczyna szarpać i przerywać i tak do ok.2.5tys. później jest ok.wymieniłem pare części i żadnej poprawy oto one:
-kable zapłonowe
-świece
-cewke
-kopułke
-palec rozdzielacza[/b]
Ostatnio zmieniony przez pazdzioch69 Pią Lut 29, 2008 22:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 21:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 22:38
hmm może głupie pytanie, a filtry kiedy wymieniałeś??
wydaje mi się że na forum taki temat był poruszany i nawet sie chyba udało pomóc...
także proponuje poszukać jesli wyczerpały Ci sie pomysły
pazdzioch69, skoro elementy układu zapłonowego wymienione, pozostaje układ paliwowy - jak pisze Chester, wymień filtr paliwa. Auto jeździ tylko na benzynie ( gaz? ) ?
Już sama wymiana przewodów zapłonowych w większości wypadków poprawia znacząco sytuację.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum