Wysłany: Wto Mar 04, 2008 08:19 [R45] Kostka ISO - problem
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Czy taką kostkę
będę mógł użyć do mojego feralnego radia First Austria...?Zastanawiam się tylko nad jednym: bo między trzema kabelkami są założone bezpieczniki i czy będę mógł użyć takich kabli bez nich. Krew mnie zaleje z tą wtyczką - radio przerywa na każdej nierówności.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 21:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 08:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 09:07
Ja mam założona podobna przejściówlę pionieera. Działa bez zarzutu. Tylko w moim przypadku musiałem nożem lekko stuningować wtyczkę wejściową do mojego radia bo niby byla do mojego - ale nie do końca Jesli zaś chodzi o przejście z instalacji samochodowej na kości ISO - pasowało idealnie. Podłączyłem radio i zapomniałem że miałem na początku problemy
Teraz musze jeszcze się zebrać i podłączyć zmieniarkę, która leży w domu od roku i brak mi zapału żeby ją podpiąc i wybebeszać tapicere żeby pociągnąć kabel.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 09:19
a dlaczego ma sie przepalić? - najwyżej Ci się zwali bezpiecznik z deski bezpiecznikowej - zatem przed montażem zaopatrz się w zapasowe bezpieczniki.
Poza tym 2 sprawa - jesteś pewien że ta przejściówka pasuje do Twojego radia?
Najlepiej napisac do gościa z zapytaniem czy pasuje do konkretnego modelu - ja tak własnie robiłem, bo tez nie mogłem znaleźć do swojego oldskulowego radiomagnetofonu Pionieer
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum