Wysłany: Sob Mar 01, 2008 12:32 [R620] Zapalniczka nie grzeje!!
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam.Tak jak w temacie.W moim r600 z 1998r nie grzeje zapalniczka...a rzecz potrzebna do chocby ladowania telefonu/GPS-u.Sprawdzilem bezpieczniki w "nogach" kierowcy i te pod maska.Wszystko ok.Wydlubalem wiec cala zapalniczke i dostalem sie do kabli...Aha dodam ze podswietlenie dziala.No i cos tam w tych kablach jest wypiete i nie wiem gdzie podpiac...moze mi ktos pomoc?Moze jakies zdjecie albo opis ktory kabelek gdzie podpiac??
sciagnij sobie RAVE (link w technicznym faq) tam sa wszystkie schematy z kolorami kabelkow,
ewentualnie poprostu zerknij do rozpiski bezpiecznikow, ktory jest od zapalniczki, i pociagnij sobie osobny kabelek :COOL:
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 15:26
Juz sie dziele:)...otoz przyczyna tkwila w samej zapalniczce.Jakims cudem blaszki sie przestawily i robily zwarcie...dopiero do tego doszedlem kiedy na "krotko" podlaczylem z tych kostek jakas inna zapalniczke i zaczelo dzialac.Tak wiec przyczyna banalna ale czasu niestety troche zabrala....Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum