Wysłany: Pią Mar 07, 2008 14:21 [R416] Wyładowany aku a immo.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Niedługo wybieram sie na zagraniczne wczasy i będe zmuszony pozostawić reverka na 2 tygodnie na parkingu przy lotnisku. Chcę się spytac czy po powrocie, gdyby aku padł przypadkiem i otworzę drzwi kluczykiem (immo blokuje zapłon), podłaczę inne źrudło prądu i kliknę pilotem to fura odpali czy nadal bedzie coś nie teges z immo?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 23:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 14:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no to jak już bedzie tak, że nawet auta nie otworzysz, to po podładowaniu ewentualnie będziesz musiał wyłączyć alarm i zsynchronizować pilota,
jesli tylko nie będzie chciał zakręcic, a zamek się otworzy z pilota, to tylko doładować żeby zakręcił i heja
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
jak mi padl aku to po normalnym otwarciu auta pilotem i probie odpalenia, samochod przestal reagowac na pilota. nie moglem ani zamknac auta ani wylaczyc immo. pomoglo odlaczenie aku na godzinke. potem pilot sie zsynchronizowal (4x przycisk zamykania), podpialem sie kabelkami do kolegi i odpalilem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum