Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 209 Skąd: nowa sol
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 20:38 [R416] Zamki w drzwiach
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: wszystkie
Chciałbym sie dowiedziec czy ktoś z was wymieniał już zamki w drzwiach jeżeli tak to jaki to jest koszt . W moim R 416 ktoś próbował kiedyś się włamać i teraz zamek nie otwiera się na kluczyk tylko na pilota , nie przeszkadza to aż tak bardzo ale chciałbym dowiedzieć sie ile może kosztowac koszt zakupu zamków i ich montaż. Mam zepsuty jeden zamek od strony kierowcy ale myślę że jak sie będzie wymieniało to trzeba wszystkie.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 23:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 20:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moja rada: zamień zamek od schowka z zamkiem w dżwiach i po kłopocie.
Koszt wymiany wszystkich wkładek to około 400-500 zł. i dużo robocizny.
A po rozebraniu wkładki często można ją naprawić.
_________________ Tomasz 416 Lublin tel. 691508162
w niektórych R400 jest wkładka w drzwiachpasażera i wóczas można sobie z niej zrezygnować na przykład, a i sama wkładka jest na tyle nieskomplikowana, że możesz się pokusić o naprawę, tylko uważaj, żeby nie pozamieniać kolejności języków, bo klucz nie będzie pasował
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum