odświeżam temat,bo chyba już wszyscy zapomnieli
ktoś musi w końcu podjąć męską decyzję
a czego dotyczyl temat, bo juz mi sie ulotnilo z pamieci? to juz chyba druga taka proba ze zlotem, gdzie niby sie umawiamy, a pozniej cisza
dobrze ze sTERYD wzial meska sprawe w swoje meskie rece
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 14, 2007 21:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Raczej Cię nie ominęło, nie podano żadnego terminu. Początek stycznia dobry termin . Może w końcu się uda
Pozdrawiam i życzę wszystkim roverkowiczom spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia
[ Dodano: Pon Gru 31, 2007 15:34 ]
Panowie a to wszystkich wywiało, że Szczecina? Nie było mnie na święta w kraju, bo spędzałem je w raju Roverków [UK], ale nie doszły mnie słuchy o żadnym kataklizmie w Szczecinie, prócz gołoledzi:). żadnego odzewu?
Ja po 13:30 do dyspozycji. To jest nas 3 .
Poszaleć za bardzo nie mogę, bo klocki zjechane i czekam na części, i jestem przeziębiony ale spotkać się można
[ Dodano: Sob Lut 09, 2008 16:40 ]
I znów zamarło. Przemierzając ulice szczecina widzę mnóstwo roverków, a tu cisza
to ja podbiję chociaż temat Szczecinianie co z Wami
Niech ktoś ustali konkretny termin, godzinę i miejsce i wtedy spocik się uda Sprawdzone i działa I dobrze jest się wymienic telefonami na priv
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum