Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 15:21 [R400] Niezidentyfikowany kabelek
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Korzystając z całkiem ładnej pogody, postanowiłem zająć się małymi porządkami oraz demontażem lampy tylnej i naciapaniem sylikonu, bo mam już dość wybierania wody z bagażnika.
Przy okazji zacząłem wywalać śmieci z różnych zakamarków - a nagromadzone przez zimę.
Przy okazji porządków w schowku na przeciw pasażera w szczelinie ujrzałem kabelek. Ku mojemu zdziwieniu, dał się wyciągnąć i oczom moim ukazała się wtyczka, która nie jest podpięta do niczego załączam zdjęcia.
Czy ktoś mnie może naprowadzić co to takiego??? Mam nadzieję że nie jest to jakiś kabel od poduchy
Pozdrówka
PS. całkiem niezłe fotki robi ta moja N70
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 22:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 15, 2008 15:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na 99,99% to kabelek z wtyczką od lampki schowka.
Identyczną wtyczkę mam u siebie jak montowałem lampkę.
Jak masz miernik to sprawdź napięcie. Powinno się pokazać po przekręceniu kluczyka w poz. I
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 20:36
piter34 napisał/a:
String napisał/a:
:hm: wydaje mi się że nie mam - ale zobaczę.
No i?
niestety z powodu nadchodzących świąt i nawału roboty - jedynym użytkownikiem R pozostaje w tej chwili moja połowica. Mam nadzieję jutro odkręcić schowek i potwierdzić Wasze typy.
Dziękuję.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 20:55
A czy we wszystkich R400 byly podswietlane schowki? Bo u mnie sie nic nie swieci Dajcie znac bo jak byly to bede musial rozbierac schowek bo przeciez swiecic musi. Z racji tego ze nie lubie jak cos powinno dzialac a nie dziala bede robil az zrobie
w schowku na przeciw pasażera w szczelinie ujrzałem kabelek. Ku mojemu zdziwieniu, dał się wyciągnąć i oczom moim ukazała się wtyczka, która nie jest podpięta do niczego
w moim Roverku 220SD tez jest taka wtyczka po prawej stronie schowka ...nie podpieta do niczego i napewno nie jest od oswietlenia bo kable od oswietlenia wchodza od lewej i sa podlaczone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum