Wysłany: Sro Mar 19, 2008 09:57 [R416] Śruba zabezpieczająca.
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam,
Przed zbliżającymi się świętami wybieram się w dłuższą trasę, a zobaczyłem, że mam w kole śrubę zabezpieczającą. Mam taką plastikową tulejkę do zdejmowania tych zaślepek do śrub, ale nie mam nakładki, by odkręcić tą śrubę. A nie chiałbym jechać ,bez możliwości odkręcenia tej śruby. Czy gdzieś to w ogóle można kupić??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Sty 12, 2011 22:52, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 19, 2008 09:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mrd --> w tej chwili jestem w pracy, nie mam jak zrobić zdjęcia. Ewentualnie spróbuje zrobić po południu jak nie będzie zbyt ciemno. Jak zrobię, to się odezwę.
A można to w ogóle gdzieś kupić??
Może jakiś forumowicz z Warszawy ma do sprzedania takową, bo zakładał inne śruby??A może ktoś może pożyczyć taką nakładkę i polecić jakieś śruby, które mogę założyć zamiast tych??
Zapraszam do siebie, mam taką nakrętke zabezpieczającą i moge ja pozyczyc lub pomoc przy zmianie kol. Nakretka ta wyglada tak ze po skosie sa w niej takie kulki ktore zakladajac na srube blokuja sie i mozemy odkrecac...
A może ktoś z Warszawy ma taką nakładkę, aby pomóc mi zdjąć i założyć nowe śruby??Z racji zwiąkszonych obowiązków służbowych i wyjazdu do domu na święta nie wiem, czy będę miał kiedy podjechać do Neosssa.
Jeżeli ktoś ma to proszę o info tu na forum, bądź na priv.
Z góry dzięki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum