Tylko, że te profile sugerują, że są stworzone przez jakieś lokalne oddziały klubu, a takich po pierwsze formalnie nie ma, a po drugie właściciele tychże profili nie zapytali o zgodę ani nie skonsultowali ich założenia z nikim z władz klubu.
Tylko, że te profile sugerują, że są stworzone przez jakieś lokalne oddziały klubu, a takich po pierwsze formalnie nie ma, a po drugie właściciele tychże profili nie zapytali o zgodę ani nie skonsultowali ich założenia z nikim z władz klubu.
No dobra, tu akurat sie z Tobą zgodzę. Dwa profile dość wyraźnie to sugerują, trzeci (pozdro dla Skiby ) zdecydowanie nie. Ja akurat nie mam nic przeciwko istnieniu takich kont na NK, ale jeśli ma się to odbywać niezgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami, to trzeba się zwrócić do ich właścicieli z prośbą o zmianę nazw kont na mniej jednoznaczne. I będzie po problemie
Chciałbym Was poinformować, że zarząd podjął odpowiednie działania w celu wyjaśnienia tej sprawy. Chodzi o to, że informacje w profilu nie powinny jednoznacznie wskazywać na klub, bo w takiej sytuacji do wyjaśnienia będą wezwane władze stowarzyszenia. W związku z tym, że w profilach znalazły się informacje wskazujące jednoznacznie na klub, poprosiłem odpowiednich użytkowników o zmianę tych informacji. Ponadto poinformowałem administrację portalu nasza-klasa, że profile te zostały utworzone bez wiedzy i zgody władz klubu ROVERki.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum