A mi to wygląda na oryginał od silverstona.
Żeby ją zdjąć trzeba wydłubać gumowy oring, który jest w połowie kuli i w rowku będzie mała śrubka kontrująca (ampul 2mm lub 3mm), którą trzeba poluzować a potem odkręcić gałkę.
Żeby ją zdjąć trzeba wydłubać gumowy oring, który jest w połowie kuli i w rowku będzie mała śrubka kontrująca (ampul 2mm lub 3mm), którą trzeba poluzować a potem odkręcić gałkę.
Hmm... Odkręcałem kiedyś taką gałkę i z żadną śrubką się nie bawiłem. Normalnie się odkręcała.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Odkręcałem kiedyś taką gałkę i z żadną śrubką się nie bawiłem. Normalnie się odkręcała.
A ja kupiłem taką gałkę w zestawie z kawałkiem obciętego drążka bo ktoś też nie znalazł tej śrubki
Być może u Ciebie była lekko dokręcona albo jej nie było.
Też takową miałem, ale strasznie mnie wku... denerwowała. Wiecznie zimna i jakaś taka ... bleee
Tak jak kolega piter200 pod gumowym oringiem była śrubka kontrująca (niestety łebek ukręcony) ale .... Dobra piłka dała rade w końcu to tylko aluminium!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum