Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 157 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Mar 17, 2008 19:31
...niestety żarówka od strony kierowcy sie nie świeci - przy owieraniu pozostałych dźwi światełka się zapalają.Przy otwieraniu pilotem światła kierunkowskazów błysną jednokrotnie,ale oświetlenie wnetrza już się nie włącza ,chociaż instrukcja podaje ,że powinno.
Alarm to mi wogóle nie działa ,ale boję się coś przy nim kombinować bo instukcja podaje ,że za czwartym razem syrena się włączy i bedzie działać caŁy czas.
Wogóle to mam namieszane w tym aucie, bo poprzedni właściciel dał mi dodatkowy kluczyk do bagażnika ,gdyż ten od stacyjki i pozostałych dźwi nie pasował.Ale bagażnik otwieram i tak od wewnatrz to niewielki kłopot.
_________________ ...pędzą konie po betonie w szarej mgle...
podejrzewam, że niedziałanie alarmu, immo i swiatełka to jedna przyczyna - krańcówka w drzwiach. naprawisz wszystko wróci do normy Naprawa krańcówki nie uszkodzi alarmu
wybacz tolik, poprostu zegary a deska to synonim
a kontrolkę masz pewnie mniej wiecej na środku zegarów (deski rozdzielczej) alternatywnie występuje przy dzyndzlu od drzwi kierowcy
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
...zamykam pilotem - otwieram pilotem...wsiadam do auta i jeśli w ciągu 30 sekund nie odpalę silnika to po włożeniu kluczyka do stacyjki i próbie odpalenia słyszę ...pik...pik...pik.-naciskam wówczas którykolwiek przycisk pilota ...pikanie ustaje i silnik odpalam...
To jest wg mnie normalne.
To coś na drugiej fotce to jest coś dokładane, na pewno niefabryczne.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum