233 tys , zaszły pewne zmiany, myslałem ze był zalany Mobilem 15W40 ale podczas mojej nieobecności w kraju ojciec zalał go Mobilem 10W40 , ja teraz wlałem Castrol Magnatec 10W40 myśle ze bedzie dobry:) moze nie zacznie brać oleju Zresztą sie okarze ...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 10:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a czy ala troche zniszczonego silnika bedzie dobra taka zmiana z 15w50 mineral na 15w40mineral??
mowiac zniszczony mam namysli glosniejsza niz normalnie prace tlokow
pamiętaj, że ta druga wartość ma znaczenie przy ujemnych temperaturach
w polsce nie ma takich warunków, aby olej W50 mógł nabroić w silniku. Jednak zalecany jest w klimacie umiarkowanym olej z zimowym indeksem 40
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum