Wysłany: Pon Mar 31, 2008 19:38 [R416] Kilka problemów z autem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam
Na początku się przedstawię:
Jarek z okolic Terespola (woj. lubelskie)
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem R416 16v z 97r w sedaniku
Kilka dni po kupnie pojawiło sie kilka małych problemów. W mojej okolicy niema nikogo kto by sie znał na Roverkach i zabardzo nie chce go oddać do "złotej rączki"
1. Licznik przestał działać - impulsator wymieniłem na drugi zakupiony na allegro i nadal nic
2. Tylne kierunkowskazy migają na białym tle powyżej światła wstecznego? - tak powinno być?
3. Padła mi pompa paliwa - ale już zamówiłem na allegro drugą za 100 z przesyłką
Pomożecie mi względen pkt. 1 i 2???
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 13, 2011 00:28, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 19:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
spróbuj w Mireksie w białej podl. na ul. brzeskiej. wymienialem tam rozrzad a wymienial mi chlopak który jezdzi roverkiem chyba takim jak TY masz nawet( znaczy napewno w benzynie)
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 17:12
witam ponownie i dzieki za pomoc
Mam jeszcze jedno pytanie.
W czasie jazdy auto poprostu zgasło. Nie mozna było go wrzaden sposob odpalic. Pompkę paliwa wyminilem i nadal nic. Prawdopodobnie padła cewka zapłonowa. Jest jakiś zamiennik??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum