Kruchy i ja napewno się wybieramy. Narazie szukamy gdzie, bo mieliśmy jechać do Grabowskiego, ale są głosy, że zawyża trochę wyniki
No to jak z tą hamownią?
Ja bym się pisał tak za 2 tygodnie (w tym mój R leczy się u Mariusza, a w przyszłym jest ze mną w Gdyni).
Jak Mariusz go dopieści, to bym chętnie go zmierzył, zwłaszcza, ze za jakieś 2 miesiące czeka mnie przegląd gazu, to bym od razu poprawiał, jeśli wyjdzie, że na gazie jest inaczej niż na benzynie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
bo to było właśnie jeszcze przed wymianą komputera, który za późno załączał turbinę
Tempest napisał/a:
na wykresie widać, że działała dopiero w okolicach 4000, teraz czuć, że włącza się już przed 2000
Tempest, turbina się nie włącza, nic jej nie włącza, ona po prostu działa, bo przecież jest napędzana cały czas
oj, ty się zawsze musisz do wszystkiego przyczepić
po prostu napisałem to łopatologicznie (nie jestem fachmanem i nie wiem jak to inaczej trzeba było opisać) - a wrażenia z przyspieszenia były takie jakby sama turbina się za późno załączała przez co rozpędzanie się było lekko denne
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
19.04 to jest spot w Toruniu...
Ja preferuję popołudnia w tygodniu, bo z weekendami to u mnie krucho...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum