Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 18:17 [R214i] wsteczny bieg problemy z nim
Witam.
mam ostatnioo mały problem z wtecznym.
Wiem, że bieg ten nie jest schynchronizowany więc nie zawsze da się go wbić.
Tylko, że wrzucając go ogólnie czuć że jest ale starając sie ruszyć nie mago tak samo nie świeci się wsteczne światło.
dopiero powtórewicie go diała ale czasami słychac zgrzyty.
wiadomo nie zawse zęby zajda na siebie ale czy to normalne w takich autkach?
Czasami podobnie jest z pierwszym biegiem.
Czy to jakas usterkabędzie czy coś innego??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 18:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 19:40
A to dobrze wiedzieć, że porostu jednak tak jest i trzeba dpowiednio się "tym czymś" posługiwać.
A olej to bym sobie z chęcią sprawdził i nie tylko to, ale osobiście na to warunków nie mam. Ceka mnie wiyka w warsztacie z takimi małymi pie....
Ech uroki życia w uk
pojedz sobie do Halfords`a kup sobie ksiazke firmy HAYNES z twoim typem rovera(18 funtow) i tam jest wszystko o wszelkich naprawach.Od najdrobniejszych po najbardziej skomplikowane.Bedziesz mogl zrobic duzo w swoim samochodzie wlasnymi rekoma.Zobaczysz!
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 06:57
Książkę widziałem fajna jest ale no cóź w polsce też da się kupić pewnie i to po polsku
więc łatwiej będzie się czytało.pozatym i tak chyba częsci rzeczy przed domem nie zrobię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum