Witam szanownych Klubowiczów.
Czy spotkał sie ktoś może z taką przypadłóścia w Roverku , a mianownicie takei nie miłe uczucie spoconej kierownicy??? tzn no kleii sie bardzo do rąk. probowalem ja myc ale to nic nie pomaga. zaznaczam ze rece myje czesto:):):)):
Pozdrawiam
_________________ Reju
Ostatnio zmieniony przez piter34 Czw Kwi 10, 2008 12:13, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 11:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 13:43
A ja mniemam, że ktoś ją wcześniej traktował jakimiś specyfikami i dlatego sie właśnie poci. Jak znowu się zmoczy wytrzyj ją czystą chusteczką lub ręcznikiem papierowym i zobacz jakie zostawia ślady. Chyba nie pozostanie nic innego jak wielokrotne czyszczenie.
A ja jako wędkarz dodam, że źle kierownica znosi również kontakt z zanętą Strasznie mi się od tego wytarła. Jakby to powiedział Gracjan R. - mnóstwo wżerów.
Co do pocenia też to kiedyś miałem i potwierdzam, że ktoś ją czymś wcześniej spryskał i wtarł a teraz to wychodzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum