Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 18:53 [R600] Problem z prądem!
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam od paru dni pulsują mi światła oraz wszystkie kontrolki tylko podczas pracy silnika.Miał ktoś może taki przypadek?Moim zdaniem jest coś nie tak z alternatorem ale mogę się mylić więc proszę o pomoc.Z góry wielkie dzięki!!!
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 21:52, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 18:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakieś dwa miesiące temu wymieniałem szczotki wiec może coś sie spierdzieliło?
[ Dodano: Sro Kwi 09, 2008 20:46 ]
Zapomniałem jeszcze dodać że podczas jazdy gdy zmniejszam prędkość a następnie znowu przyśpieszam silnik delikatnie szarpie tak jakby paliwo się kończyło.Na gazie jak i na paliwie.
[ Dodano: Sro Kwi 09, 2008 21:44 ]
Również przy zatrzymywaniu się na biegu też występuje to szarpanie gdy puszczony zostaje pedał gazu.
A wie ktoś może jak wygląda regulator.byłem dzisiaj w motoryzacyjnym i pokazał mi dwa rodzaje.Jeden wyglądał jak montowany na zewnątrz a drugi jak wewnątrz.U mnie chyba będzie ten wewnętrzny bo innego nie widzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum