Takie jedno pytanko na szybcika, czy aluminiowa przepustnica z rovera 25 bedzie miala te 52mm, czy to jest ta 48?
Znalazlem za 100E ale przez tel to mi nie powie jaka ona ma srednice
Pomogła: 70 razy Dołączyła: 24 Sie 2007 Posty: 1716 Skąd: Zabrze
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 14:38
rodi* napisał/a:
Takie jedno pytanko na szybcika, czy aluminiowa przepustnica z rovera 25 bedzie miala te 52mm, czy to jest ta 48?
Znalazlem za 100E ale przez tel to mi nie powie jaka ona ma srednice
Ręki sobie nie dam obciąć, ale wydaje mi się, że przepustnicę 52mm miał MG ZR 160. Nawet MG ZR 1.4 ma 48mm.
Nie sądzę, żeby przepustnica z r25 miała 52mm.
Chociaż jak aluminiowa to pewnie z tego po faceliftingu...nie wiem, ale nie sądzę, bardzo bym się zdziwiła jakby to było 52mm
przepustnica ma na 100% więcej niż 56mm może być to 60mm chociaż wydaje mi sie nawet ze trochę więcej zmierzę i podam i na pewno nie jest ta sama co w poldkach przepustnice od Turbo zawsze są dużo większe wymusza to sama konstrukcja...
dobryziom, no jesli chodzi o turbo to mozliwe ze bedzie wieksza. Zreszta masz takie cos to wiesz co mowisz To pewnie w poldoroverach sa przepustnice z wolnossacego T.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
No wlasnie nie, ale zastosowanie tej przepustnicy do roverka bedzie problemem poniewaz krokowiec jest na przepustnicy, a nie na kolektorze. Prawdopodobnie jest on delikatnie inaczej sterowany, albo ma inna sekwencje krokow.
_________________ Above all, it's a Rover
Rover 820Si 96' & FSO 1500C 83' & MG ZS180 05' & Renault Espace IV 09'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum