mam [R 416 poj 1.6 GSI 93r]. i zamontowałem do niego sportowy filtr powietrza i samochód ma teraz kopa(niepozorny bierze wiekszosc bmw) czy są jakieś przeciwskazania?? bo raz jak sie nim przejechałem i stanałem na chwile i znowu zapaliłem to wszedł na obroty i mi zgasł i dwa dni później sie to powtórzyło... aha i zauwarzyłem że uszczelka od kolektora ssącego jest do wymiana bo spaliny wychodzą z silnika czy to o to chodzi??
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 22:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sinior kuba, montaż filtra stożkowego nie powoduje zauważalnych przyrostów mocy w porównaniu do sprawnego filtra papierowego. Twój stary filtr musiał być bardzo zabrudzony, skoro Twoje subiektywne wrażenie aż tak się zmieniły na plus
Co do kolektora, to na pewno chodzi o ssący, a nie o wydechowy? (ten bliżej chłodnicy)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum