Pomógł: 5 razy Dołączył: 25 Sie 2007 Posty: 27 Skąd: dolnośląskie
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 14:07
Głównie zależy od kierowcy, ale nie biorąc pod uwagę kierowców a same auta
to Roverek powinien dać radę.
Mazda podobna wagowo, a jest słabsza... W dodatku Mazdy nie zbierają się jakoś specjalnie.
a tak już OT to nie wydaje mi się aby był to odpowiedni dział na taki temat
Pomógł: 5 razy Dołączył: 21 Lis 2007 Posty: 318 Skąd: Nowy Targ
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 18:45
Roverek bez problemu objedzie madzie.. objechalem moim roverkiem madzie mx6 2.0 115KM gosciu mial oczy jak by mu ktos wypodbijał tak sie zachwycal roverkiem.. na parkingu i nie wierzył ze to 1.4 potem objechalem audi 80 cabrio z silnikiem 2.3 146 koni.. jechalem z kolegą
biorac pod uwage ze audi jest ciezsze na swiatlach roz%&* je w drobny mak o 2-3 dlugosci auta na odleglosci 200 metrow natomiast na trasie 2 pasmowej od 0 do 180km/h zostawilem dosc za soba ta audi ale potem moj roverek juz nie przyspieszal natomiast audi zamknelo licznik i mnie wyprzedzilo ale dopiero po dosc dlugim czasie...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
to w tym audi zostalo chyba ze 100 koni... ostatnio jezdzilem taka i zbiera sie duzo lepiej od mojego roverka i waga wcale nie taka tragiczna. Jakies 1200 kg! Chyba ze kierowca dupa
_________________ Sentyment do r200 silverstone pozostanie na zawsze...
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 21:41
nie wiem kierowca byl dobry audi nie doszlo mnie na krotkim odcinku i do 180 km/h tez nie.. w kazdym razie jezdzilem oplem astra 1.7TD mojego Taty i mialem wrazenie ze jak przyciskam gaz to lepiej ciagnie niz rover.. co neistety bylo złudne na 2 pasmowce nie musze redukować zeby wziac ta astre.... a co z tym audi bylo nie wiem ale kierownik byl zdrowy autko tez
Pomógł: 11 razy Dołączył: 21 Lut 2006 Posty: 204 Skąd: 33- 300 Nowy Sącz
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 22:05
Wydaje mi sie że raczej Mazdy nie zrobisz bo Mazda jest co prawda prawie tej samej wagi i choć ma 13KM mniej to zawsze to tylni napęd. Raczej czarno to widzę
[ Dodano: Sro Kwi 16, 2008 23:07 ]
A może to Audi wcale się z Tobą nie ścigało i może tylko Tobie tak sie wydaje?
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 22:26
Mazde mx 1.6 a wlasciwie tam ejst 1.5 90 KM zrobie bez problemów... a audi sie scigało bo to była ustawka z chłopakami, gadalismy na parkingu 2 w roverku bylo i 2 w audi.. ustawie sie z nimi jeszcze raz jak moj roverek bedzie na chodzie nagramy filmik i udowodnie oni sami sie strasznie dziwili jak to mozliwe...
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 17:20
moj roverek ma zrobiony uklad dolotowy i wydechowy.. wiem ze to daje coprawda 2-5 KM ale zawsze to cos nie wiem jak ale !@!$# to audi........ nagram filmik jak roverek wróci do zycia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum