czy zna ktos moze wage silnika bez osprzetu? bez skrzyni przegubow itp? czym takie cos wyslac najlepiej? (tzn jaka firma kurierska?) wysylal ktos juz to?? jak to zapakowac wogole?
prsoze o jakies wskazowki?
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 13:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Mar 2001 Posty: 99 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Kwi 18, 2008 22:07
Waga silnika to ok. 80, 90kg, dokładnie nie pamiętam. Taryf spedytorów nie znam tym bardziej ze nie wiem jaki kraj i jakie odległości wchodzą w grę. Na terenie Polski chyba najbardziej opłacalny jest własny transport.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Do 100kg ok. 100zł? Co Ty gadasz? Ja za felgi i wage 80kg zapłaciłem 283zł... ZIelona Gora-Warszawa, Ty chyba wysylasz 15km od siebie to by sie zgadzalo
Pomógł: 5 razy Dołączył: 20 Mar 2001 Posty: 99 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 20:12
Andrzeju zapewne masz rację co do wagi. Link do strony http://www.powertrainltd.co.uk/
Niestety część zawarta w adresie .com odeszła do historii razem z MG-Rover i Powertrain Ltd.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum