Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 44 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 09:08
A jak to działa ?
Obawiam się, że w wersji Club nie było.
A może jest to opcja, którą można odblokować Testbookiem ?
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 09:13
A nie wiem...gdzie było a gdzie nie było..ja mam Cluba...tylko doposazonego...ale...zamykam drzwi z otwartymi szybami zamykam z pilota zamki i po ok 10sek. szyby sie zamykają
Co więcej...jak siedze wewnątrz ale se wcisne antynapad i otworze szybe to tez po ok 10-20sek. sama sie zamyka.
nie trzeba calego alarmu, wystarczy samo sterowanie domykania szybami zamontować
w każdym razie fabrycznie nie ma
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 06:49
panowie..ja mam tego R od niecałego półtora miesiąca i jedyne co mu dołozyłem to brud na lakierze...miał...jak...gdzie...dlaczego, nie wiem, ale fajnie ze ma. A zabezpieczenia ma raczej seryjne z tego co widzę. Tylko dziwi i dziwiło by mnie to, gdyby takie auto z rocznika 2000 nie miało zadnej możliwości posiadania fabrycznie domykaczy szyb...kurde...w Polonezie Trucku to se z kolega sami to zrobiliśmy...ale by była lipa jakbyśmy przyparkowali przy R75 i by się okazało, ze polonezociężarówka ma coś czego nie ma nawet w dodatkach R75 :O
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 178 Skąd: Radom
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 19:52
ja mam identyczny model i automatycznego domykania nie ma, mozna kupic na allegro modul za 50zl a za 30 zl powinni to zamontowac ja pytałem sie w serwisie i tak mi powiedzieli
Thrillco [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 21:08
No cóż...u mnie to jednak jakas pomyłka..stiwerdziłem domykanie...ale tylko jak działa klima...dziwne. Juz mówie jak to działa. Jade, otwieram szybe, staje i płace za parking, ruszam i po chwili szyba sama sie zamkneła...:O A postojowego domykania nie mam niestety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum