Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 09:24 [214i 97r] Kraków linka do sprzegła
Hej
Wie ktoś gdzie w krakowie najszybciej dostane linke do sprzegła do R214i 97r. Chciałbym kupic linke z reczną regulacją zamiast z samolegulatorem, udało sie komuś taką kupic?
Pozdrawiam
Irek
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 23, 2008 09:24 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mam taki problem ze sprzegło ledwie mi łapie, i to wina linki, nie wiem czy o to chodzi z tym kasowaniem luzu linki ale podkładałem rózne rzeczy tam po dlinke przed łapa, ale nie wiem czy o to pytasz? Na czym polega kasowanie luzu linki?
Tam gdzie linka wchodzi do ściany grodziowej musisz odciągnąć gumową osłonę i pociągnąć linkę do siebie (jakoś tak). Ja miałem kiedyś w R200 podobny problem do Twojego, też miałem podkładane przy łapie różne cuda, ale to nic nie dawało. Dopiero skasowanie luzu pomogło (na zawsze
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum