Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 21:17 [R620] Problem z prędkościomierzem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
zauwazyłem w moim klekotku ze jadąc np.. 120km/h po puszczeniu pedłla gazy spada do 80km/h ale nie odczuwam zwolnienia auta co jest może ktoś miał tak samo w swoim
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 23:33, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 21:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 01 Mar 2007 Posty: 127 Skąd: Zbójno
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 19:22
no znajduje sie ona w srodku skrzyni biegów, mozesz ja zobaczyc jak zdjemiesz impulsator, u mnie była pęknieta i licznik skakał a potem to juz nawet nie ruszył z miejsca.
Dokładnie tak się dzieje, pękają zęby na tarczy na której znajdują się gniazda półosi, jeżeli impulsator zmienisz i to nie to, trzeba zwalać skrzynie, kupować gniazdo półosi i przekładać... Co do impulsatora to mam takowego i jeżeli chcesz sprawdzić czy to właśnie on to zapraszam do siebie, wymienimy i sprawdzimy i najwyżej pohandlujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum