Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Czy ktoś z szanownych forumowiczów robił renowację grilla? Chodzi mi głównie o te pręciki pionowe, z których odpadł lakier chromowany. Czy da się to jakoś pomalować czy polakierować? Pozdro
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 14, 2011 00:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Kwi 25, 2008 18:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewnie nie będę oryginalny, ale prościej i szybciej chyba będzie znaleźć inny, w dobrym stanie (lub nowy).
Lakierowanie plastyku wychodzi 'tak sobie'. W grę wchodzi oklejenie srebrną folią samoprzylepną, ale przy grilu to raczej niemożebne (listwy w zderzaku tak sobie regenerowałem).
Ja wiem, że najlepszym wyjściem byłaby używka lub nowy zamiennik, ale kwoty mnie z deka odstraszyły jak kliknąłem na allegro - ceny powyżej 250zł to lekka przesada. Więc pomyślałem, że może jednak ktoś robił coś podobnego i się wypowie.
[ Dodano: Pią Kwi 25, 2008 20:37 ]
W sumie zdecyduję się chyba na taką folię
Jestem tylko ciekaw czy pod wpływem myjki ciśnieniowej znowu to nie poodpada,więc nie wiem jaka folia byłaby najlepsza...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum