Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 17:55 [R620] Klimatronik
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam
Mam pytanie zwiazane z klimatronik w roverze 620 s i . Jak sie do tego zabrac co potrzebne itp . Wiem ze klimatronik jest mozliwe w tym aucie gdyz jeden z uzytkownikow roverki.pl posiada taki modul.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 25, 2011 23:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 17:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
skad wziasc panel sterowania z jakiego ewentualnie auta czy wystarczy podpiac pod panel dwie linki ktore sa przy starym panelu manualnym, czy tez trzeba przerabiac ta scianke gdzie sa wszystkie linki podlaczone(po stronie kierowcy w nogach) no i czy silnik(dmuchawa) trzeba zmienic. Juz nie chodzi mi o podlaczenia elektroniczne bo to mysle ze sobie poradze. No poprostu jak sie za to zabrac.
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 18:50
Myślę, że o reszcie będziesz mógł pomyśleć dopiero gdy zdobędziesz całe, sprawne urządzenie sterujące (ten panel z wyświetlaczem) - a to nie będzie łatwe bo od kilku lat już nie jest produkowany. Wydaje mi się że operacja całkowicie nie opłacalna - choć nie powiem - sam bym chciał mieć coś takiego... i w pełni elektryczne siedzenia też..
no siedzenia biore z accorda tylko kwestia srs w siedzeniach ktore beda nie podlaczone bo chyba nie ma zadnej wiazki do siedzen. No a co do panelu to wlasnie z jakiego medelu auta mam szukac kompletu bo z dostepnoscia to akurat mysle ze problemu nie bede mial tylko kwestia za ile;>
hmmma to ciekawe bo poduszki napisane ze w siedzneiach:P No jest metka na nich srs:)no na slupkach to chyba kurtyny sa ale w 600 to chyba nie mozliwe:P
[ Dodano: Nie Kwi 27, 2008 22:14 ]
To jakby ktos cos wiedzial z jakiego autka mam szukac takiego zestawu do climatronic to prosze pisac:) jak juz zdobede taki to bede montowal a jak to wyjdzie zobaczymy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum