Witam
W środę wybieram się do Muszyny. Trasa prawie 700km. AutoMapa proponuje mi takie cuś (uwaga, plik 321kb)
Właściwie proponowała jechać przez Legnicę i od razu na A4. Przez Środę Sląską jest bliżej ok. 30km, wiem, że nie dużo, ale. Czy taka trasa jest dobrym wyjściem? Jak z autostradą w okolicach Gliwic? Ostatni raz jechałem kilka lat temu i jeszcze była płytówka. Macie może jakieś inne sugestie, porady itp.? Dzięki z góry
_________________ Pozdrawiam
KuBaB
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 28, 2008 17:44 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z Wrocławia do Gliwic drużka super dywan można odlecieć, dalej słynna A4 Katowice-Kraków zapłacisz 13 zeta i nie licz, że odlecisz co kawałek remont i zmiana organizacji ruchu. Ogólnie za Krakowem też nie ciekawie remonty i korki
_________________ Był 214 si LPG 16v 1.4 103KM 97r. Platinum Silver
Był R 25 2.0 iDT 113kM 05r. X POWER GREY MET
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum