Mam problem Pali mi bezpiecznik z lewej postojowki podswietlenia zegarow i tylniej lewej lampy z tylu stop wsteczny migacz dzialaja z przodu dlugie normalne i migacz rowniez dzis odlaczylem wtyczki z lamp przod i tyl wsadzilem bezpiecznik i gdy przekrecilem na postojowki spalilo go gdzie mam szukac
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Kwi 29, 2008 21:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czy było coś robione ,wymieniane lub zwyczajnie tylko wyciągane ,przy radioodtarzaczu ? Jest tam taki jeden przewód który może być za to odpowiedzialny.
Miałem to samo . Okazało się ze od wstrząsów jeden z przewodów w wiązce do radia , który nie był podłączony do niczego, a co gorsza był odizolowany przylepił sie do masy od zapalniczki . Efekt był taki ze ww przewodzik robił zwarcie tak ambitnie ze stopił się razem z masą radia i przewodem do któregoś głośnika . Po szybkiej reanimacji na stacji benzynowej i separowaniu poszczególnych przewodów działało 2 dni . Aktualnie znowu mam zwarcie na tym bezpieczniku . Planuje zrobić to w weekend to opisze to dalej .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum