Wysłany: Sob Maj 03, 2008 08:57 [R75] Prośba o zużytą pompę sprzęgła lub przewód
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam podjąłem decyzję przerabiam układ pompy sprzęgła na inny mam nadzieję trwalszy pompa będzie z innego auta ale muszę coś dobrać i potrzebuję starej na wzór ponieważ nie mam żadnej starej zwracam się z prośba do ogółu może ktoś ma jakiegoś frędzla i skłonny by był przesłać mi go do pomiarów, a w szczególności potrzebny jest mi przewód idący od pompy do wysprzęglika.
Jak coś opracuję postaram się podzielić z kolegami. Kontakt do mnie goliszekrafal@wp.pl lub 510125958
Koszty przesyłki pokrywam ja.
PHJOWI, lub pszemo258 może wy macie coś takiego?
_________________ ROVER 75 ......:::Lublin:::.......
Jeśli pomogłem kliknij POMÓGŁ
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 21:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Maj 03, 2008 08:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Popieram pomysł, bo jak słyszę o pompie sprzęgła i kłopotami z tym związanymi, to mi dreszcze przechodzą po plecach.
Ostatnio zaglądałem jak ona jest zamontowana i muszę przyznać, że tak schowane urządzenie winno być niezawodne i bardzo trwałe.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 110 Skąd: Krakow
Wysłany: Czw Maj 08, 2008 12:52
Hej RafalG,
ja swoja wywaliłem zaraz po naprawie, nie pomyślałem wtedy ze sie na coś przyda.
Ale zadzwoń po prostu do Przemo285 czy PHJOWI na kom i spytaj - nie pojawiają sie ostatnio często, ale tel kom odbierają normalnie, ostatnio sam dzwoniłem. A myślę, ze oni maja na stanie przynajmniej kilka takich "zużytych" pompek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum