Wysłany: Pon Maj 05, 2008 18:29 [R620] Czy lampy przednie pasują od anglika
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
witam małe pytanko czy lampy przednie od anglika pasuja do europejczyka czyli takim jakim jezdze. Sarenka mi wyskoczyła i teraz mam problemy z czesciami.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 23:32, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 18:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Lampy pasować pasują lecz będziesz mieć problem z przeglądem (odwrotny strumień padania światła) EUR lampy 1000zł/komplet, szukaj ze świeczką a jak znajdziesz to idź i stawiaj 6 w totka bo możesz mieć szczęśliwy dzień
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 23:35
Zapytaj czlowieka z okolic Wielunia - HRAUTOMOBIL- ma czesci z francuzow i anglikow...mysle ze cie nie oszuka co do Lamp.Znajdziesz go na allegro.Kupowalem u niego lusterko i bylo "NASZE".A tak na szybko znalazlem to - zobacz - http://moto.allegro.pl/it...esci.html#photo czlowiek ma na handel czesci z europejskiej wersji - zadzwon i zapytaj.
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 12:54
mariuszek86 napisał/a:
hmm wielkie dzieki za link ale dzwoniłem i nie ma ani lamp ani grila
Szukaj na allegro ludzi, którzy handlują częściami do roverów (600), pisz maile, dzwoń, pytaj, może trafisz. A poza tym zmień sobie w opisie i temacie oznaczenie silnika - nie ma ODi, co najwyżej SDi
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Maj 06, 2008 20:06
Skiba napisał/a:
thef MODZIE jeden ?
Skiba, ale temat jest w zasadzie poprawny. Opis tematu jest wpisany w osobnym polu i widoczny tylko z poziomu spisu tematów. Wiem, wiem, mnie też to drażni, ale nie mam się jak czepiać, bo regulamin tego nie obejmuje
sorki za temat na przyszłosc sie dostosuje.Szukałem dzwoniłem i nie mogłem dostac lamp europejskich az tu nagle z nie wiadomo z kad pisze do mni nr zgg i proponuje mi lampy europejskie za 250 zl. Twierdzi ze kolega mupodał moje namiary tylko rzecz w tym ze ja nic o nim nie wiem nie ma aukcji na allegro. czy to moze byc oszust,i jak po zdieciu mozna rozpoznac czy lampa anglik czy europejczyk.Jak bym dostał fote z daymi tej lampy czyli zdiecie z tyłu to czy po tym mozna rozpoznac?
_________________ Super ceny części do roverka 620:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum