Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
Czy ktoś miał kiedyś problem z instalacją wtrysku gazu STAG-300 ?
U mnie stało się coś następującego -pewnego dnia przejechałem autem kilka kilometrów, wyłączyłem auto, stało z godzinkę, następnie po włączeniu zapłonu nie świeciła sie centralka od gazu i nie można było odpalić na benzynie - akumulator był ok i rozrusznik kręcił z werwą.
Następnego dnia auto odpaliło na benzynie bez problemu jednak inst. gazowa nie działała i centralka sie nie świeciła.
Co mogło się stać ?
Mam już zainstalowany nowy sterownik STAG - jednak ciągle nurtuje mnie pytanie co się stało ?
P.S.
Panowie gazownicy z wrocławskiej firmy (wymienię tu z dumą) JAKART koło TESCO na ul.Długiej w kilka minut naprawili usterkę - sprawdzili wszystkie połączenia i wyszło na to że należy wymienić sterownik - od razu wrzucili mi nowy i smigam.
Przy okazji - polecam ten zakład ! - fachowa i profesjonalna obsługa - zakładałem tam gaz do poprzedniego auta i teraz do Rover'ka - można ich z powodzeniem dodać do listy polecanych zakładów autogazu.
_________________ Pozdrawiam
Tomek
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pią Sty 14, 2011 21:54, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 10:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum