miałem ten sam problem. Pod siedzeniami kierowcy i pasazera masz kostki od napinachy (chyba) wystarczy nimi poruszac i zgaśnie, przynajmniej u mnie to pomogło:)))
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 22:27 [R200 1.4Si 97r] PROBLEM Z KONTROLKĄ SRS-CIąG DALSZY
Spróbuję bo już się obawiałem,że trzeba będzie usuwać błędy z komputera.Ale czy to pomoże na stałe?poza tym z tego co się dobrze przyjrzałem na siedzeniach w moim roverku nie ma symboli SRS czyli w siedzeniach chyba nie ma tych złączy odpowiedzialnych za poduszkę powietrzną.Gdyby to nie pomogło to może znacie niedrogi servis we Wrocławiu?z góry dzięki
Wysłany: Pią Maj 09, 2008 22:38 Re: [R200 1.4Si 97r] PROBLEM Z KONTROLKĄ SRS-CIąG DALSZY
yogi1 napisał/a:
Spróbuję bo już się obawiałem,że trzeba będzie usuwać błędy z komputera.Ale czy to pomoże na stałe?poza tym z tego co się dobrze przyjrzałem na siedzeniach w moim roverku nie ma symboli SRS czyli w siedzeniach chyba nie ma tych złączy odpowiedzialnych za poduszkę powietrzną.Gdyby to nie pomogło to może znacie niedrogi servis we Wrocławiu?z góry dzięki
poprzedni właściciel jeździł po serwisach i nic. a ja poczytalem na forum i działa:)
te złączki są pod siedzeniam pasezera i kierowcy. Są na wierzchu, nie trzeba nic rozbierac, wystarczy popatrzeć pod siedzenie, Tak pomaga na stałe:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum