Wysłany: Wto Maj 13, 2008 15:49 [R45] W końcu kupiłem i trzy pytania
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
1. Czy ktoś wie jakiej produkcji jest silnik 1.8 benzyna - Honda, Rover a może jeszcze innej marki?
2. Niecałe trzy tygodnie i ukradli mi znaczek z tylnej klapy, mam sedana, czy ktoś wie gdzie taki znaczek mogę kupić? Czy znaczek do sedana i hatchbacka są taki same? Widziałem kilka na Allegro ale nie wiem czy pasują. Widzę że tam bolce są w poziomie a ja mam w pionie.
3. Mam aluminiowe felgi oryginalne rovera 15', na śrubach są chyba jakieś kapsle lub nakładki, przynajmniej tak to wygląda, czy do ich ściągania są potrzebne jakieś specjalne narzędzia?, zaznaczam że mam jedno puste miejsce w wytłoczce w której jest klucz do kół i lewarek, nie wiem czego tam brakuje. Może te śruby się po prostu odkręca. Jak chwytam w palce te "kapsle" to czuję delikatny luz.
Przeglądałem forum i nie znalazłem odpowiedzi na powyższe pytania, więc proszę od razu nie krzyczeć że było, bo owszem było do pkt.2 ale linki allegro nieaktualne.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 15, 2011 16:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 15:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Czy ktoś wie jakiej produkcji jest silnik 1.8 benzyna - Honda, Rover a może jeszcze innej marki?
Litości.... Znowu to samo.
Silnik jest produkcji ROVERa (a konkretnie PowerTrain)
general napisał/a:
2. Niecałe trzy tygodnie i ukradli mi znaczek z tylnej klapy, mam sedana, czy ktoś wie gdzie taki znaczek mogę kupić? Czy znaczek do sedana i hatchbacka są taki same? Widziałem kilka na Allegro ale nie wiem czy pasują. Widzę że tam bolce są w poziomie a ja mam w pionie.
3. Mam aluminiowe felgi oryginalne rovera 15', na śrubach są chyba jakieś kapsle lub nakładki, przynajmniej tak to wygląda, czy do ich ściągania są potrzebne jakieś specjalne narzędzia?, zaznaczam że mam jedno puste miejsce w wytłoczce w której jest klucz do kół i lewarek, nie wiem czego tam brakuje. Może te śruby się po prostu odkręca. Jak chwytam w palce te "kapsle" to czuję delikatny luz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum