Wysłany: Sro Maj 14, 2008 16:07 [R600] Dorabianie kluczyka, nowy pilot
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witam,
Przypadkiem trafiłem dzisiaj do profesjonalnego zakładu zajmującego się dorabianiem/kodowaniem kluczy itp. Z ciekawości zapytałem o kilka usług do R600 z immo w kluczyku, i:
- dorobienie kluczyka z immo na miejscu - ok. 120 zł
- nowy pilot + kodowanie na miejscu - ok. 450 zł
- kodowanie (pilot klienta) - ok. 200 zł
- dorobienie kluczyka pod stacyjkę, gdy np. zginą 2 oryginalne komplety - ok. 80 zł
Z tego co rozmawiałem z właścicielem, Rovera się nie boi i obecnie negocjuje ceny sprzętu do kodowania R75 Posiadają Licencję Policji Pracownika Zabezpieczenia Technicznego 1 stopnia
Już dziś rozmawiałem o zniżkach dla Roverków
_________________ pozdrawiam Skiba
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Sty 22, 2011 23:50, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 16:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 67 razy Dołączył: 13 Lis 2001 Posty: 1096 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Maj 14, 2008 19:11
Dobra robota ! - tylko te ceny... za samo kodowanie 1 pilocika 200pln - trochę dużo. Za 200-300 pln można mieć niezły alarm. ale może jak coś wynegocjujesz to będzie taniej - szkoda że jeszcze drugie tyle wyjdzie przejazd w jedną stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum