Podziękowania wszystkim zaangażowanym w wyposażenie mojego R w tylne zagłówki
Yog-Sothoth - za kanapę i cierpliwość;
Violla i MaReK - za zorganizowanie wycieczki 'mojej' kanapie na trasie W-wa - Jicin - Praga - Wrocław;
Emes - za przechowanie;
Brt - za uwolnienie Emesa od balastu i zabranie go do siebie
Dziś nastąpił montaż. Niestety, okazało się, że nie da się tak po prostu zamontować 'nowego' oparcia i byłem zmuszony przełożyć same zagłówki.
Zajęło to odrobinę więcej czasu, ale zero problemu.
Obawiałem się o widoczność przez tylną szybę, ale jest dużo lepiej, niż się spodziewałem. D
Jeszcze raz serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 23:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dlaczego nie da sie zamontowac ?
W czym jest problem?
Deczko inny mechanizm zaczepu, utrzymującego oparcie we właściwej pozycji.
Problemu nie ma żadnego - kupiłem ją wyłącznie ze względu na zagłówki, a ponieważ dało się bezboleśnie przełożyć, więc i problema niet
O to dziwne, myslalem ze cala seria okraglakow 200/25 jest ujednolicona pod tym wzgledem Ale dobrze ze dalo sie tak czy inaczej zalozyc A kanape mozesz do salonu wstawic w takim razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum