Wysłany: Wto Maj 20, 2008 17:53 [r 200 '97 2.0 SD]Obudowa filtra powietrza
Witam!
Od kąd kupiłem roverka niemam obudowy filtru powietrza więc z braku funduszy kupiłem najzwyklejszy "stożek" za 15 zł. Teraz musze kupić obudowe.
I tu jest problem! Niewiem jaki kupic czy jest jakaś różnica bo niewiem czy musze kupic typowa obudowe do Diesla czy moge obojętnie jaką od seri 200?
To co dałeś na allegro to po jakimś czasie jest do wymiany? Po jakim?
[ Dodano: Wto Maj 20, 2008 22:49 ]
A ogólnie jak jestes zadowolony z pracy silnika? Bo widze ze masz taki sam silniczek jak ja!
Ja musze sie przejechac na diagnostyke do PHJOWI z NOWE MIASTO NAD WARTĄ nie mam daleko a przynajmniej bede wiedzial co sie dzieje z moim silniczkiem!
[ Dodano: Sro Maj 21, 2008 08:52 ]
A czy wentylator chłodnicy jrst taki sam w kazdym modelu 200? czy wejdzie wentylator np. z 214 do 220. ?
[ Dodano: Pon Maj 26, 2008 23:07 ]
Mam pytanie musze kupic ta obudowe ale na allegro jest taki z tym ze te uchwyty co widac na zdjeciu w starym połamanym mam po drugiej stronie! Czy to niema znaczenia?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum