Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
Witam wie ktoś może ile mniej więcej kosztuje spawanie głowicy? Zauważyłem wyciek płynu chłodzącego z uszczelki pod głowicą nad alternatorem, kumpel mówił ze to pewnie głowica pęknięta jest
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 16:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moż HGF?U mnie ciekło na całej głowicy, mechanik mówił, że rzeczywiście może być pęknięta głowica. Rozebrał całość i okazało się, że uszczelka.
Nie ma bata. Rozebrać i sprawdzić
Pzdr
Dał mi gwarancję na swoją robotę ten mechanik ale ustnie niby na 6 miesięcy. Najlepsze że wczoraj po przejechaniu 10 km silnik mi zgasł, patrzę pod maskę a tam wąż od chłodnicy wisi luzem a wody ani grama w zbiorniczku!!! dobrze że zabezpieczenie zadziałało i wyłączyło mi silnik bo jeszcze bym go zatarł. A dziś jadę i nagle wspomagania nie mam i kontrolka od akumulatora się pali okazało się że koło pasowe za słabo było przykręcone i opadło wraz ze śrubą! Co za paprak mi robił samochód. Tak się wnerwiłem że zadzwoniłem do niego i kazałem przyjechać tam gdzie stałem i robić mi to na miejscu. Aż żal D... ściska jak się daje samochód takim pseudo mechanikom tylko trzeba po takich wszystko sprawdzać potrafią tylko psuć a nie naprawiać! Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum