Wysłany: Nie Maj 25, 2008 22:17 [R200] Element elastyczny - wymiary
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: wszystkie
Witam. Mam pytanie jakie rozmiary posiada element elastyczny łączący kolektor z tłumikiem. Chciałbym kupić a nie bardzo mam jak sie na chwile obecna dostać pod auto żeby to zmierzyć a i tak nie wiem czy dobrze bym to zrobił.
Z gory dziekuje.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Gru 07, 2010 21:48, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 25, 2008 22:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
raper1987, przepisz Twój tekst używając kropek i przecinków.
Być może nie uzyskałeś odpowiedzi właśnie dlatego, że niestosując znaków interpunkcyjnych nie szanujesz osób czytających Twoje posty.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 16:04
najlepiej bedzie jak zapytasz w zakladzie sklepie gdzie sprzedaja montuja tlumniki.
Nie znam wymiarow
Goscie w punkcie wymienia ci wszystko na miejscu. u mnie to nazwali tlumnik drgan i kost z wymiana u mnie to 80zl
najlepiej bedzie jak zapytasz w zakladzie sklepie gdzie sprzedaja montuja tlumniki.
Nie znam wymiarow
Goscie w punkcie wymienia ci wszystko na miejscu. u mnie to nazwali tlumnik drgan i kost z wymiana u mnie to 80zl
Ja juz wlasnie tez to zrobilem ale okazalo sie ze to nie lacznik elastyczny byl dziurawy a pekla rura laczaca kolektor z tym lacznikiem gdzies przy mocowaniu i trzeba bylo ja pospawac koszt 60 zł czas pracy 4h bo musieli ja zdjac wyczyscic i obspawac wookolo
Ja juz wlasnie tez to zrobilem ale okazalo sie ze to nie lacznik elastyczny byl dziurawy a pekla rura laczaca kolektor z tym lacznikiem gdzies przy mocowaniu i trzeba bylo ja pospawac koszt 60 zł czas pracy 4h bo musieli ja zdjac wyczyscic i obspawac wookolo
Niby to samo, a inaczej:
Ja już właśnie też to zrobiłem, ale okazało się, że to nie łącznik elastyczny był dziurawy, a pękła rura łącząca kolektor z tym łącznikiem, gdzieś przy mocowaniu i trzeba było ją pospawać. Koszt 60 zł, czas pracy 4h, bo musieli ją zdjąć, wyczyścić i obspawać wokoło.
Poczytaj zdanie z mojego podpisu.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum