Wysłany: Sro Maj 28, 2008 20:43 [R620] Czy pasuje kierownica od modelu po FL?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam.
Mam pytanie dotyczące koła kierownicy do rovera 620. Otóż chodzi o to czy kierownica (chodzi o wersję z poduchą) Rovera 620 przed 96 rokiem jest identyczna jak ta po 96 roku (był wtedy lifting mały) chodzi mi o samo koło czy pasuje pod starą poduchę czy nie. Bo mi się moja trochę zdarła i chciałem sobie wstawić mniej zniszczoną a znalazłem akurat z 96roku...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 23, 2011 12:41, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 28, 2008 20:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ok zajrzałem i nic nie znalazłem na temat kierownicy do R620, jest tylko info o airbagach. Mi się osobiście wydaje że kształtowo jest taka sama. tylko w wersji sprzed 96r jest jakby obszyta jednym kawałkiem skóry a po 96r okolice przycisków klaxona są z osobnych kawałków skóry (chyba) ale to nie rzutuje. Chodzi mi o kształt czy stary airbag będzie pasował w kierownicę po 96r
Chodzi mi o kształt czy stary airbag będzie pasował w kierownicę po 96r
Nie. Przecież pisze, że jest inny, więc odpowiedź brzmi: Nie, stary airbag nie bedzie pasował do nowej kiery, a co za tym idzie kiera nie będzie pasowała do twojego modelu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum