[R45] Rave poszukuje:)
Autor
Wiadomość
Bidi [Usunięty ]
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 18:57 [R45] Rave poszukuje:)
Typ : wszystkie Rodzaj silnika : wszystkie Pojemnosc silnika : wszystkie Rok produkcji : wszystkie
jak w temacie, jesli by ktos mial takowe cos to prosil bym o przeslanie mi na emaila bede bardzo wdzieczny:) z gory dziekuje bardzo
ps jesli w zlym miejscu umiescilem to przepraszam i prosze o przeniesienie pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 16, 2011 18:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 18:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sTERYD
Klubowicz
Pomógł: 1135 razy Dołączył: 20 Cze 2006 Posty: 10947 Skąd: ZGL / szczecin
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 19:07
oj wstyd takie lenistfo...
szukaj prawdę Ci powie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Bidi [Usunięty ]
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 21:18
nie moglem znalesc nie wiem czemu;/
a tak ps moze ktos ma jakos to spakowane bo mi sie sciagac ponad 20h bedzie, pomozcie:) aby w calosci to bylo
sTERYD
Klubowicz
Pomógł: 1135 razy Dołączył: 20 Cze 2006 Posty: 10947 Skąd: ZGL / szczecin
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 23:44
to jest iso, więc spakowanie zabierze może z 10 mb
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
sztudynt
Wysłany: Czw Maj 29, 2008 23:57
Kompletny chyba RAVE jaki znalazłem i pobrałem znajduje się tutaj:
RAVE plik torrent <btjunkie>
Jest to plik ISO 549 MB
Jako że mam rover'ka od jdzisiaj, proszę o wyrozumiałość
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumNie możesz ściągać załączników na tym forum
Wersja do druku Wersja do druku Dodaj temat do ulubionych