prosze o info czy to jest cos warte i czy aby napewno podejdzie do mojego Rover-ka. Ewentualnie jesli moze ktos mi polecić jakis dobry warsztat (Olkusz, Kraków, Dabrowa Górnicza - w tych okolicach) ktory mi wymieni rozrzad za rozsądne pieniądze.
Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 16:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 27 razy Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 638 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: Pon Maj 12, 2008 17:19
ja mam założony podobny komplet, tylko pasek rozrządu mam również GATESa a nie MITSUBOSHI JAPAN+ (nie wiem co to za firma )
może jednak coś takiego ? http://moto.allegro.pl/it...sdi_tdi_td.html
Pozdrówka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 11:36
sTERYD napisał/a:
w dieslu?
No teoretycznie przydałoby sie, ale ja nie zmieniałem pompy i wszystko hula, więc jak pompa jest w dobrym stanie, to chyba można sobie odpuścić. Choć wiadomo lepiej jest wymienić, jak już wszystko będzie rozgrzebane.
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 11:51
no dokładnie, ale ja taż pamietam, że jak przymierzałem się do wymiany rozrządu mowa była o tym, że warto ją wymienić korzystając z tego że wszystko jest wybebeszone
Czyli okazuje sie że nie trzeba
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 12:23 Re: [R200 SDi] Rozrząd - czy taki mam kupić?
RUDiCK napisał/a:
Ewentualnie jesli moze ktos mi polecić jakis dobry warsztat (Olkusz, Kraków, Dabrowa Górnicza - w tych okolicach) ktory mi wymieni rozrzad za rozsądne pieniądze.
Panowie mam jeszcze takie pytanko czy do wymiany rozrządu trzeba rozszczelnić (rozkręcić) klimę? Chodzi mi o to, ze tam pod maską to ogólnie jest dość mało miejsca i zastanawiam sie czy nie popełniłem błędu nabijając sobie klimę zaraz przed wymiana rozrządu. Czy rurki od klimy nie będą przeszkadzać ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum